U cilju popularizacije rekreativnog klizanja i u nastojanju da se najmlađim posetiocima uoči raspusta omogući kvalitetan zimski i praznični ugođaj, novosadska zimska manifestacija „Ledena šuma“ i ove sezone kroz program saradnje sa predškolskim i školskim ustanovama, sportskim i drugim klubovima, udruženjima građana u Vojvodini i Srbiji, omogućuje besplatne ulaznice na klizalište za grupne posete dece i učenika koji dolaze u pratnji svojih vaspitača, učitelja, razrednih starešina i pratilaca grupe.
Grupne posete moguće je zakazati svakog radnog dana u periodu do 18. do 22. decembra u svim smenama koje su satnicom predviđene na klizalištu, a dolazak grupe potrebno je najaviti najmanje dan ranije putem mejla ledenasuma@gmail.com
Smene klizanja u „Ledenoj šumi“ su svakog dana raspoređene u sedam termina i traju po sat i po vremena a radno vreme klizališta je od 9.00 do 22.30 časova.
Za sve one koji nemaju sopstvene klizaljke, postoji mogućnost iznajmljivanja na licu mesta.
„Ledena šuma“ se ove godine održava u Dunavskom parku u Novom Sadu, u periodu od 15.decembra do 14.januara, a svojim posetiocima će i ove zime tokom mesec dana trajanja omogućiti jedinstveni spoj druženja, zabave, rekreacije i kulturnih dešavanja.
Uz podršku Grada Novog Sada ovogodišnjim programom manifestacije obuhvaćeni su brojni i raznovrsni besplatni programski sadržaji kao što su animacije za decu, radionice, svirke, koncerti i umetnički performansi i još mnogo toga zanimljivog.
Više o programu manifestacije možete pogledati na zvaničnom sajtu „Ledene šume“ www.ledenasuma.rs a za sva dodatna pitanja stoji Vam na raspolaganju i naša služba za pres i komunikacije.
Sa zadovoljstvom Vas i ove sezone očekujemo u „Ledenoj šumi“!