Tradicionalni doček Dečije Nove godine će peti put biti upriličen u Novom Sadu, u petak, 31. decembra u dnevnom terminu a na programu će se i ove godine naći mnoštvo raznovrsnih besplatnih sadržaja i programa koji su namenjeni najmlađim Novosađanima, njihovim porodicama i svim gostima našeg grada.

Program dnevnog druženja i zabave počeće u 10.30 časova kod Zmaj Jovinog spomenika u Zmaj Jovinoj ulici gde je predviđen skup svih učesnika gradskog novogodišnjeg karnevala. Vrhunski animatori na štulama iz grupe Haos Animatora će dočekati posetioce a najmlađi sugrađani su pozvani da i ove godine budu kreativni i ponesu svoje novogodišnje kapice, praznične naočare, kostime i omiljene rekvizite kako bi uzeli učešće u tradicionalnom novogoidšnjem maskenbalu.

Karnevalska povorka će u 11 časova predvođena animatorima u vidu formacije krenuti Dunavskom ulicom ka „Ledenoj šumi“ u Dunavskom parku, gde će na centralnoj bini od 11.30 časova početi novogodišnja dečija zabava.

Tačno u podne posetioci će imati priliku da uz tradicionalno odbrojavanje, zajedno sa najboljim animatorima i izvođačima puste više stotina šarenih balona dečijih želja iz Dunavskog parka.

Zabavni porgram i druženje u „Ledenoj šumi“ otvoriće hor „Zvončići“, poznati novosadski dečiji hor sa tradiciojom postojanja od 25 godina a njima će se pridružiti i popularna pozorišna trupa „Vragolani“ sa predstavom „Kako uhvatiti zvezdu padalicu“ kao i studio „Čarolija“ koji su pripremili koncertni nastup u kome i publika učestvuje. Pravi spektakl za najmlađe pripremio je i mađioničar Stole koji će se publici predstaviti svojim novogodišnjim mađioničarskim performansom.

Program na muzičko-scenskoj bini „Ledene šume“ će trajati do 13 časova.

Više o programu i organizaciji pogledajte ovde.

Dečija Nova godina foto 6 Dečija Nova godina foto 5 1