Poštovani posetioci i svi ljubitelji Ledene šume,

 

Obaveštavamo vas da ove zimske sezone, zbog aktuelne epidemiološke situacije i propisanih restriktivnih mera i uslova održavanja događaja, nismo u mogućnosti da realizujemo manifestaciju „Ledena šuma“ u obimu i sa sadržajima na koje ste navikli.

Shodno propisanim merama i preporukama, klizalište, zimski kafić kao i novogodišnji bazar „Snežni grad“, ove godine neće biti postavljeni u Dunavskom parku.

U želji da zadržimo deo svoje tradicije i da podržimo lokalne izvođače koji su sa nama od početka održavanja „Ledene šume“, u periodu od 18. do 31. decembra, 2020. godine ćemo kulturno-zabavni program publici predstaviti putem naše fejsbuk stranice i zvaničnog YouTube kanala.

Izvođači koji su angažovani na programima „Ledena šuma“, „Iz svih uglova“ i „Dečija Nova godina“ će snimati svoje nastupe bez prisustva publike u tehnički opremljenom prostoru u parku a uvažavajući sva pravila, mere i propise upotrebe Dunavskog parka za koje smo pribavili dozvole i odobrenja.

Takođe, imajući u vidu da se Novi Sad ovih dana ušuškava u najlepše praznično ruho ulične rasvete i dekoracije, potrudićemo se da deo ukrasa i rasvete koji je namenjen za ovogodišnje održavanje „Ledene šume“ postavimo u Dunavskom parku i pozivamo vas da učestvujete u nagradnom foto konkursu koji je ove zime organizovala Turistička organizacija Grada Novog Sada.

Centar našeg grada, Zmaj Jovina i Dunavska ulica kao i Dunavski park su neke od najlepših lokacija za praznične fotografije i zato pošaljite svoje viđenje Novog Sada iz neke svetlucave večernje šetnje i osvojite lepe nagrade za ove zimske dane.

Više o konkursu saznajte putem linka: https://novisad.travel/foto-konkurs/

Ostanite uz nas i uživajte u ovogodišnjim sadržajima iz topline svog doma!

Svima vama želimo da ostanete zdravi i da predstojeće praznike provedete u krugu vaših najbližih, poštujući mere zaštite!