12.JANUAR – 14.JANUAR

Nakon mesec dana trajanja, manifestacija „Ledena šuma“ će ovog vikenda obeležiti kraj osme sezone klizanja, druženja i zimskih dešavanja u Novom Sadu.

I ovog, poslednjeg vikenda za posetioce je pripremljen raznovrstan muzičko-zabavni program a radno vreme klizališta do nedelje, 14. januara, je od 9 do 22.30 časova.

U petak, 12. januara na centralnoj muzičko-scenskoj bini od 19 časova nastupiće novosadski bend „Prizori“ koji će nas na najbolji način uvesti u vikend kvalitetnim rok zvukom i svirkom za pamćenje.

U subotu, 13. januara za najmlađe posetioce na programu je druženje i zabava sa „Haos“ animatorima koji će od 11 časova nastupiti na centralnom klizalištu „Ledene šume“.

Istog dana od 17 časova ljubitelji slikarstva imaće priliku da se oprobaju u tematskoj dvočasovnoj slikarskoj radionici studija „Slikaj i cirkaj“ koja će biti upriličena u saletli Dunavskog parka.

U subotu u večernjim časovima, na centralnoj muzičko-scenskoj bini nas očekuje i mini praznični koncert dečijeg horskog sastava „Sveti Vasilije Ostroški“ iz Beočina koji će nastupiti od 19 časova.

U nedelju, 14. januara, „Ledena šuma“ će se oprostiti od svojih posetilaca svirkom benda „Negde između“ koja je na programu od 20 časova.

U smeni od 21 čas i poslednji klizači imaće priliku da zatvore sezonu klizanja i druženja u jedinstveno dekorisanom ambijentu Dunavskog parka a radno vreme klizališta je do 22.30 časova.

Ukoliko budete imali potrebu za praćenjem nekih od dešavanja tokom vikenda zatvaranja manifestacije, na raspolaganju Vam stoji naša služba za pres i komunikacije.

Vidimo se još ovog vikenda na klizanju i druženju u Novom Sadu!