Radovi na izgradnji “Ledene šume” započeli su izgradnjom izolacione platforme na kojoj će biti postavljena gotovo cela infrastruktura potrebna za održavanje ove manifestacije. Priprema terena u Dunavskom parku izvodi se u skladu sa svim dozvolama kao i tehničkim i bezbednosnim procenama za zaštitu prirode. Zbog pomenutih radova i bezbednosti građana, moguće je povremeno zatvaranje delova pešačke staze oko jezera.

Šesta po redu manifestacija “Ledena šuma” će se ove godine održati u periodu od 17. decembra, 2021. godine do 16. januara, 2022.godine a na programu nas u duhu prazničnih tradicija i dobre zabave očekuje mnoštvo kulturnih dešavanja, edukativnih druženja, izložbenih aktivnosti i humanitarnih susreta. Uz raznovrstan program jedinstveni ambijent Dunavskog paka upotpuniće i praznična dekoracija i Snežni grad – zimski bazar koji je namenjen prezentaciji lokalnih zanatlija i umetnika kao i promociji vojvođanskih gastronomskih specijaliteta i delikatesa. Natkriveno centralno klizalište i njegova kružna staza će se i ove godine prostirati na površini od 1300 kvadratnih metara a u neposrednoj blizini biće pozicioniran i kafe namenjen posetiocima.

Za informacije o svečanom otvaranju manifestacije i nedeljenom programu, pratite naš sajt i društvene mreže.

Svi programski sadržaji tokom trajanja ovogodišnje manifestacije “Ledena šuma” održaće se uz uvažavanje svih preporuka i propisanih epidemioloških mera koje budu na snazi.