„Ledena šuma“ vas poziva da zajedno proslavimo i ovaj praznični vikend u Novom Sadu, uz besplatan program i  kulturno-zabavne sadržaje za sve generacije.

U subotu, 11. januara od 11 časova, domaćini „jutranjeg razgibavanja“ sa najmlađima su „Haos animatori“.

U večernjem terminu, od 18 časova na centralnoj muzičko-scenskoj bini nastupiće Pop Hor „RADIO“. Ovaj horski sastav čine novosađanke i novosađani koji se iz ljubavi i hobija bave pevanjem a okupljeni su oko jedine zajedničke misije – da pesmom i prepoznatljivim repertoarom ulepšaju stvarnost i svaki trenutak publike, uz njih na sceni. Predvođen dirigentkinjom Dušicom Stojković, Pop Hor „RADIO“ već duže vreme svojim nastupima i interpretacijama poznatih pop i rok numera, nedvosmisleno osvaja srca publike.

Nakon njih, zabava će se od 19 časova nastaviti uz svirku „Klo Klo benda“ koji će publici svojim repertoarom, na pravi način doneti dašak Francuske u zimskoj, svetlucavoj večeri Dunavskog parka.

U nedelju, 12.januara, od 18 časova na programu je i svelosni šou koji će publici predstaviti ekipa iz „Haos animatora“.

U saletli Dunavskog parka je svakodnevno do 19. januara aktuelna i izložba fotografija „Život u boji“ čija je autorka talentovana novosadska fotografkinja Tijana Henn. Izložba „Život u boji“ je svojim motivima, bojama i emocijama koje su predstavljene kroz fotografsku priču autorke već osvojila veliku pažnju posetilaca a kao celina ona nedvosmisleno jeste prava poslastica za ljubitelje fotografije, posebno u zimskom i prazničnom periodu.

Vidimo se u Ledenoj šumi!

Tijana Henn,izložba fotografija- vizual